ADANA / ÇUKUROVA - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Müze

Nis

Adana Müze kompleksine öğretmenlerimiz Abdurrahim ÇELİK, Sevim HAZAR ve Fadime ÇELİKER nezaretinde öğrencilerimizle beraber bir ziyaret gerçekleştirildi. Adana Arkeoloji, Moda, Tarım, edebiyat, Sanayi bölümleri ilgiyle ziyaret edildi.

Şbt

11. Sınıf Felsefe dersi ‘’Bilimsel Çalışmaların 15-17. Yüzyıl felsefesine katkılarının fark edilmesini sağlar ‘’kazanımının ders dışı etkinliklerle desteklenmesi için Okulumuz felsefe öğretmeni Sevim Hazar’ın rehberliğinde, 11. sınıf öğrencileriyle birlikte Adana Diş ve Tıp müzesi, Luvi Müzesi ve Kütüphaneye gezi düzenlenmiştir.

•            Yaşanılan şehri tanımak ve farklı özelliklerini keşfetmek

•            Tarihsel olaylar ve o dönemlerin yaşam nesneleriyle ilişki kurmaya çalışmak

•            Farklı öğrenme ortamları ile Felsefe, Tarih, Görsel Sanatlar dersinin kazanımlarını desteklemek

•            Öğrencilerde gözlem, yaratıcılık ve beğeni duygunun oluşmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak için