ADANA / ÇUKUROVA - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuzda Adanalı 15 Temmuz Şehitleri köşesi Şehitlerimiz Yunus Uğur, Ahmet-Mehmet Oruç Kardeşler ve Halid Yaşar Mine nin Babaları, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, Adana Kızılay Başkanı Ramazan Saygılı, Kızılay İlçe Başkanı Yıldıray özbek ve yönetim kurulu üyeleir okul müdürleri, velilerimiz ve öğretmen arkadaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Emeği geçen herkese çok teşekkür edrim.

Kültigin PAZARCI

Ekm

Şehitlerimiz için okulumuzda velilerimiz öğretmen arkadaşlar ile Kızılay a kan bağışı kampanyası düzenlendi. Bizleri yalnız bırakmayan Çukurova Kaymakamı Sn Osman Sarı İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Veysel DURGUN ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan DAĞLI Adana  Kızılay Başkanımız Ramazan Saygılı ve İlçe kızılay Başkanı Yıldıray Özbek ve 15 temmuz şehitlerimizn babalarının katılımı ile gerçekleştirildi. Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür ederim.

Kültigin Pazarcı

Ekm

Bayrak Koreografisi için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Kültigin Pazarcı

Ekm

SAYIN ADANA VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ' A 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ HALİD YAŞAR MİNE VE YUNUS UĞUR UN BABALARI İLE 23 EKİM 2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ ADANALI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ KÖŞESİ VE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YAPACAĞIMIZ KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİK.